VENEVUOKRAUS

Jatka purjehduskautta tai hae uusia maisemia ja kulttuureja!

Tarjoamme vuokraveneitä Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Maltalta, Kroatiasta, Montenegrosta, Kreikasta,Turkista.ja Karibialta.

Tutustu tarjontaamme valikko-otsakkeen VENEVUOKRAUS avulla! Jos sinulle ei ole riittävää kipparikokemusta tai haluat muuten vain purjehtia rennosti, niin voimme järjestää sinulle joko paikallisen tai suomalaisen kipparin. Myös purjehdus muiden venekuntien kanssa kimpassa on varteenotettava vaihtoehto, katso flotillapurjehdukset.

 
KURSSI- JA RETKIPURJEHDUKSET SEKÄ FLOTILLAT
 
Olemme järjestäneet Välimeren purjehduksia eri maissa ja alueilla jo 25 vuotta. Tule mukaan! 
Voit olla aloittelija tai jo kokenut konkari, meillä on vaihtoehtoja kaikille. Purjehdimme yhdellä tai useammalla veneellä tilanteesta riippuen.
 
Kurssipurjehdukset noudattavat Purjehduksenopettajat PORY ry:n koulutusohjelmaa (katso kuvaus valikosta KOULUTUS). Kurssitaso voi olla aloittelijoille tarkoitettu Purjehtijakurssi tai aloitteleville kippareille tarkoitettu Saaristopäällikkökurssi tai itseään kehittäville kippareille tarkoitettu Rannikkopäällikkökurssi. Viikon mittaiset kuusi purjehduspäivää sisältävät purjehdukset jättävät aikaa myös turismille ja rennolle ajanvietolle. Purjehdusviikon aikana pystymme opastamaan jokaista oppilasta lähtötasosta eteenpäin. Tule mukaan ja aloita hieno harrastus lämpöisissä olosuhteissa!
 
Retkipurjehduksilla voit osallistua purjehdukseen haluamallasi aktiviteetilla ja ottaa retki rennosti loman kannalta.
 
Flotillapurjehduksilla purjehdimme monen veneen voimin yhdessä samaa reittiä ja samalla aikataululla. Porukan ytimen muodostavat kurssi- ja retkiveneet, joiden mukaan voit liittyä omalla porukallasi. Tämä on helppo ja rentouttava tapa aloittaa Välimeren kipparointi, saat viikon aikana monipuolista tukea niin reittisuunnittelun kuin veneen tekniikankin suhteen. Saat flotillapurjehduksien palvelut ja tuen venevuokraan sisältyen, jos olet vuokrannut veneen meidän kauttamme.
  
 
Varaukset kaudelle 2023 ovat alkaneet
 
Voit siis osallistua alla mainituille purjehduksille joko kurssioppilaana tai retkeläisenä. Näillä purjehduksilla on aina suomalainen kippari tai kurssipurjehduksilla suomalainen kouluttaja.
 Päivämäärä Päivät Purjehdusalue Kurssi   Retki   
       Koodi Hinta  Koodi Hinta  
 KEVÄT
22.-29.4.23 La - la Rodos, Kreikka KRK2312 825 KRR2312 775  
29.4.-6.5.23 La - la Rodos, Kreikka KRK2313 895 KRR2313 825  T
6.-13.5.23 La - la Kos KRK2314 895 KRR2314 825  
 SYKSY
7.-14.10.23 La - la Split, Kroatia CRK2323 845 CRR2323 775  
14.-21.10.23 La - la Ateena, Kreikka KRK2363 845 KRR2363 775  
T = Täynnä
 
Yllämainittujen hintojen lisäksi maksettavaksi tulevat purjehduksen muuttuvat kulut, kuten syöminen veneessä, polttoaineet, loppusiivousl ja vastaavat. Kreikassa viikon purjehdus tarkoittaa noin 120-150 eur per henki ja Kroatiassa hiukan enemmän.
 
Voit tulla mukaamme varaamalla porukallesi oman veneen. Kimppapurjehdus on hauskaa!        
Jokainen hankkii omat lentonsa. Lähdemme yleensä liikkeelle aloituspäivän jälkeisenä aamuna. Purjehdustamme varten varatut veneet ovat  käytössämme aloituspäivänä klo 17:ään mennessä.  Takaisin lähtösatamaan palaamme poislähtöä edeltävänä päivänä  illansuussa ja vene pitää luovuttaa viimeisenä päivänä klo 9:ään mennessä.