TERVETULOA PURJEHDUKSEN KIEHTOVAAN MAAILMAAN!

Olemme rakentaneet kattavan kurssi- ja purjehdusohjelman, josta löydät itsellesi sopivat vaihtoehdot. Vasta-alkajat valitsevat Purjehtijakurssin tai tulevat iltapurjehdukselle ensin katsomaan, millaista purjehdus on. Jo kokemusta omaavat löytävät eri tasoisia kipparikursseja sekä lisäksi täydentävää ja syventävää kurssitusta eri osa-alueilta. Koulutustarjontamme rungon muodostaa Purjehduksenopettajat PORY ry:n kolmiportainen kurssijärjestelmä tutkintoineen. 

Valikoimissamme on myös veneilyyn liittyviä yleisaiheita, jotka sopivat sekä purje- että moottoriveneilijöille.

Tarjoamme myös yhden kauden mittaista nousujohteista ja projektiluonteista ohjelmaa itseään määrätietoisesti kehittäville: Pikatie kippariksi (PTK).

Olemme täydentäneet PTK-ohjelmaa tarjoamalla täydennyskoulutusta sekä harjoittelumahdollisuuksia tavoitteena etelän vuokravenekipparin taidot, vuokravene-kipparin pätevyys ja purjehduskouluttajan pätevyys (PORY:n kurssit). 
Iltapurjehduksillamme voit tulla kokeilemaan purjehdusta kipparimme opastuksella. Vastaavasti kurssien jälkeen voit ylläpitää ja kehittää taitojasi sekä standardi- että teemailtapurjehduksilla. Taidoissaan pitemmälle ehtineet voivat myös purjehtia omatoimisesti.

Naisille meillä on erityisiä LADY SAIL -kursseja, joilla oppilaina ja kouluttajina käytännön harjoituksissa on vain naisia.

Alla olevaan koulutussysteemiin liittyy vielä vapaaehtoiset käytännön tutkintopurjehdukset sekä saaristopäällikkö- että rannikkopäällikkötasolla. Systeemi on rakennettu joustavaksi, voit liittyä mukaan millä tasolla tahansa riippuen lähtötaidoistasi ja kokemuksestasi.

Kurssikaavio